Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

2022. 06. 24. 13:52:42

A nyár az egyik legkedveltebb az évszakok közül, hiszen a csodálatos napsütés, a zöldellő és virágzó táj, a kellemes éjszakai idő tökéletes alapot adnak a közös kikapcsolódáshoz, yaraláshoz, programokhoz. Ilyenkor az emberek méginkább a szabadba vágynak, így amikor csak tehetik kimozdulnak, akinek pedig udvara, kertje is van, azok idejük többségét odakint töltik.

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

2022. 06. 17. 10:59:14

Napjainkban csöppségeink egyre érdeklődőbbek és egyre nyitottabbak a világ csodáira, újdonságaira, így egyáltalán nem meglepő, hogy figyelmüket nehéz lekötni. Sok játék, csak másodpercekig foglalja le őket, utána pedig máris újat választanak maguknak, ami egyáltalán nem gond, viszont egy idő után így hajalmosak megunni őket. Ha szeretnénk, hogy játékai hosszabb távon lekössék picinyünket és használatukkal még tanuljanak, fejlődjenek is, valamint tartósak legyenek, érdemes néhány szuper kis fajátékot beszereznünk neki.

3-3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

3-3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

2022. 05. 21. 17:51:52

Habár a középiskolai ballagásokon már túl vagyunk, még az óvodai ballagások tartanak és az általános iskolai ballagások csak most következnek! No de mivel is lephetjük meg az általános iskolába készülő és az azt éppen elhagyó gyerekeket? Vegyük sorra!

3 sminkbaki, amire érdemes odafigyelni

3 sminkbaki, amire érdemes odafigyelni

2022. 04. 28. 17:03:35

A sminkelést a nők már egyre fiatalabb korban elkezdik, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen ezt a példát látják idősebb társaiktól, így értelemszerűen bennük is felszínre kerül a vágy, hogy ily módon fejezzék ki magukat. A sminktermékek használata, vagy éppen a nem használata napjainkban már teljes mértékben része az önkifejezésnek, sokunknak a mindennapi rutinunk részévé vált és minden alkalomhoz meg van már a bevált összeállításunk, no de biztos, hogy megfelelően használjuk őket?

3+1 ajándékötlet anyák napjára

3+1 ajándékötlet anyák napjára

2022. 04. 20. 11:59:17

Hamarosan elérkezünk az anyák napjához, ami idén május 1-re esik, ennek köszönhetően pedig tökéletes közös program lehet egy majálisozás. Emellett azonban, ha valami igazán alkalomhoz illő ajándékkal szeretnéd meglepni édesayádat, nagymamádat vagy akár keresztanyukádat, de még nincs ötleted, akkor segítünk egy kicsit!

5 Tupperware termék, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

5 Tupperware termék, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

2022. 03. 29. 13:13:15

Rohanó világunkban sokaknak a főzés szinte luxusnak számít, hiszen temérdek teendője mellett az embereknek, nem igazán van idejük órákat tölteni a konyhában, hogy házilag készített ételeket készíthessenek. Ha maga a főzés nem is hosszú idő, az előkészületekkel és az eltakarítással együtt, már igen fárasztó tud lenni, így legtöbben a pár perces, porból vagy fagyasztott termékekből elkészíthető ételeket, a hideg vacsorákat, a péktermékeket és a gyorsételeket vagy az ételrendelést választják. Ha ilyen típusú étkezések egyszer-kétszer becsúsznak, azzal nincsen gond, azonban hosszú távon unalmasak lehetnek, többnyire egészségtelenek vagy rendkívül költségesek.

Végre itt a tavasz - Játsz és sportolj a szabadban!

Végre itt a tavasz - Játsz és sportolj a szabadban!

2022. 03. 19. 13:50:58

Habár a hónap első fele még igen hideg és bordús volt, lassacskán úgy látszik, megérzkezik a jó idő! A téli álomból felébredve - és a napsugarak meleg, édes csalogatására - mindenki a természetbe vágyik, a friss levegő, a virágzó és zöldellő növények és a kellemes meleg társaságába.

3+1 ajándékötlet nőnapra

3+1 ajándékötlet nőnapra

2022. 02. 25. 10:23:47

A nemzetközi nőnap a női egyenjogúságnak és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta minden év március 8-án tartanak meg. Ezt a napot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon, így a legtöbb országban, mint ahogy Magyarországon is, apró kis figyelmességekkel lepik meg ilyenkor a hölgyeket. A legnépszerűbb választás ezen a napon általában a virág és a csoki, de ha valami egyedibbel szeretnél előrukkolni, adunk néhány tippet, mi lehetne egyszerű, de tartós ajándék.

5 romantikus regény, amit érdemes elolvasnod a szerelmesek hónapjában

5 romantikus regény, amit érdemes elolvasnod a szerelmesek hónapjában

2022. 02. 11. 10:07:39

A februárt - elsősorban a Valentin nap miatt - a szerelmesek hónapjának is nevezhetnék, hiszen a 14-én lévő ünnep a készüldés miatt már a hó első napjától romantikus üzemmódba kapcsolja az embereket, a jól sikerült Valentin nap hangulata pedig egészen a hó végéig feldobhatja a kedvünket, ábrándos pillanatokat eredményezhet. Ha szeretnéd, hogy a szerelem végigkísérje a napjaidat és segítsen felébredni a téli álomból, néhány jó kis romantikus könyvvel is rásegíthetsz a hangolódásra.

Már javában tart a farsangi időszak - Neked megvan már a jelmezed?

Már javában tart a farsangi időszak - Neked megvan már a jelmezed?

2022. 01. 24. 10:27:51

A farsangi időszak hossza folyamatosan változik, azonban minden évben vízkeresztkor kezdődik, azaz idén január 6-án. 2022-ben a vidám bálok, mulatságok, ünnepségek időszaka március 2-án ér véget, így bőven adódik alkalmunk az ünneplésre. A farsangi bálok elsősorban az iskolákban, óvodákban kerülnek megrendezésre, viszont vannak olyan munkahelyek, közösségek és szórakozóhelyek, melyek szintén rendeznek hasonló eseményeket, hogy a felnőttek is élvezhessék a jelmezbe bújás örömét.

10+1 készségfejlesztő játék - Ha szeretnéd, hogy gyermeked játszva tanuljon!

10+1 készségfejlesztő játék - Ha szeretnéd, hogy gyermeked játszva tanuljon!

2022. 01. 14. 11:56:06

Napjainkban számos készségfejlesztő játékkal találkozhatunk, minden korosztályhoz találhatunk már olyan darabokat, melyek segítik a játékos tanulást, így rohanó világunk ellenére is segíthetjük ezekkel gyermekünk egészséges fejlődését és tanulási vágyát. Egy francia gyártó, a BUKI pár éve szintén elindult ezen a vonalon, alakítottak ki tudományos játékokat, valamint olyan fejlesztő termékeket is, melyek a mindennapok során is hasznosak lehetnek. Elsősorban az általános iskolás korosztályt célozták meg, viszont van néhány szórakoztató darabjuk kisebbek számára is.

Nézzünk meg néhány játékot tőlük!

Felfrissülés az otthonodnak!

Felfrissülés az otthonodnak!

2021. 12. 28. 17:00:00

Az ünnepek hangulata, a szeretteink közelsége, a meghittség és a béke átjárja a szívünket decemberben, feltölt, megnyugtat, elcsendesíti az elmét, így könnyebben vágunk neki az új terveknek, új évnek. Minden évet fogadalmakkal kezdünk, mind a testi és lelki állapotunkkal kapcsolatosan, mind a munkánkkal, otthonunkkal, utazásaink kapcsolatban, azonban ezeket nem mindig tartjuk be. Ennek oka elsősorban az szokott lenni, hogy túl nagy célokat tűzünk ki, vagy mindenbe egyszerre akarunk belevágni, pedig az eredményekhez, az apró sikerekhez az út a fokozatosságon át vezet. Évek óta tervezed már felújítani, átalakítani a lakásodat? Meguntad a régi bútoraidat, vagy csak szeretnéd otthonosabbá varázsolni a környezetedet? Haladj lépésenként!