Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

A tökéletes iskolatáska - Így válassz a legkisebbeknek!

A tökéletes iskolatáska - Így válassz a legkisebbeknek!

2022. 07. 29. 10:45:17

Mint tudjuk, az iskolai élethez, rengeteg könyvre, füzetre és egyéb kiegészítőre van szüksége még a legkisebb gyermekeknek is, így amikor iskolatáskát vásárlunk, elengedhetetlen, hogy olyan darabot válasszunk, mely megkönnyíti számukra a cipekedést. A fejlődő szervezet számára nagyon fontos, hogy a terhelés megfelelő eloszlású legyen, a táska cipelése ne rontsa a tartást és ne okozzon fájdalmat, maradandó károsodást.

Száraztáp kisokos - Melyiket is válasszam kutyusomnak?

Száraztáp kisokos - Melyiket is válasszam kutyusomnak?

2022. 07. 20. 11:20:43

Kedvencünk eledeleinek kiválasztása során több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen egy, az adottságainak megfelelő, változatos étrendet kell kialakítanunk számára ahhoz, hogy boldog életét finom ételekkel is megfűszerezzük. Az étrend kialakítása során válogathatunk különböző kutyakonzervek és szalámik közül, adhatunk kedvencünknek nyers vagy főtt húst és csontokat, valamint minőségi összetevőjű száraz tápokat.

A megfelelő száraztáp megtalálásához több dologra is oda kell figyelnünk, hiszen a kutyusoknak fajtánként, testalkatonként és koronként is eltérő tápanyagigényük lehet, emellett pedig lehetnek különböző ételallergiáik is.

A tökéletesen hasznosuló táp kiválasztása nehéz feladat lehet, de mi segítünk a fontos szempontok megismerésében!

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

2022. 06. 24. 13:52:42

A nyár az egyik legkedveltebb az évszakok közül, hiszen a csodálatos napsütés, a zöldellő és virágzó táj, a kellemes éjszakai idő tökéletes alapot adnak a közös kikapcsolódáshoz, yaraláshoz, programokhoz. Ilyenkor az emberek méginkább a szabadba vágynak, így amikor csak tehetik kimozdulnak, akinek pedig udvara, kertje is van, azok idejük többségét odakint töltik.

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

2022. 06. 17. 10:59:14

Napjainkban csöppségeink egyre érdeklődőbbek és egyre nyitottabbak a világ csodáira, újdonságaira, így egyáltalán nem meglepő, hogy figyelmüket nehéz lekötni. Sok játék, csak másodpercekig foglalja le őket, utána pedig máris újat választanak maguknak, ami egyáltalán nem gond, viszont egy idő után így hajalmosak megunni őket. Ha szeretnénk, hogy játékai hosszabb távon lekössék picinyünket és használatukkal még tanuljanak, fejlődjenek is, valamint tartósak legyenek, érdemes néhány szuper kis fajátékot beszereznünk neki.

3+3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

3+3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

2022. 05. 21. 17:51:52

Habár a középiskolai ballagásokon már túl vagyunk, még az óvodai ballagások tartanak és az általános iskolai ballagások csak most következnek! No de mivel is lephetjük meg az általános iskolába készülő és az azt éppen elhagyó gyerekeket? Vegyük sorra!

3 sminkbaki, amire érdemes odafigyelni

3 sminkbaki, amire érdemes odafigyelni

2022. 04. 28. 17:03:35

A sminkelést a nők már egyre fiatalabb korban elkezdik, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen ezt a példát látják idősebb társaiktól, így értelemszerűen bennük is felszínre kerül a vágy, hogy ily módon fejezzék ki magukat. A sminktermékek használata, vagy éppen a nem használata napjainkban már teljes mértékben része az önkifejezésnek, sokunknak a mindennapi rutinunk részévé vált és minden alkalomhoz meg van már a bevált összeállításunk, no de biztos, hogy megfelelően használjuk őket?

3+1 ajándékötlet anyák napjára

3+1 ajándékötlet anyák napjára

2022. 04. 20. 11:59:17

Hamarosan elérkezünk az anyák napjához, ami idén május 1-re esik, ennek köszönhetően pedig tökéletes közös program lehet egy majálisozás. Emellett azonban, ha valami igazán alkalomhoz illő ajándékkal szeretnéd meglepni édesayádat, nagymamádat vagy akár keresztanyukádat, de még nincs ötleted, akkor segítünk egy kicsit!

5 Tupperware termék, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

5 Tupperware termék, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

2022. 03. 29. 13:13:15

Rohanó világunkban sokaknak a főzés szinte luxusnak számít, hiszen temérdek teendője mellett az embereknek, nem igazán van idejük órákat tölteni a konyhában, hogy házilag készített ételeket készíthessenek. Ha maga a főzés nem is hosszú idő, az előkészületekkel és az eltakarítással együtt, már igen fárasztó tud lenni, így legtöbben a pár perces, porból vagy fagyasztott termékekből elkészíthető ételeket, a hideg vacsorákat, a péktermékeket és a gyorsételeket vagy az ételrendelést választják. Ha ilyen típusú étkezések egyszer-kétszer becsúsznak, azzal nincsen gond, azonban hosszú távon unalmasak lehetnek, többnyire egészségtelenek vagy rendkívül költségesek.

Végre itt a tavasz - Játsz és sportolj a szabadban!

Végre itt a tavasz - Játsz és sportolj a szabadban!

2022. 03. 19. 13:50:58

Habár a hónap első fele még igen hideg és bordús volt, lassacskán úgy látszik, megérzkezik a jó idő! A téli álomból felébredve - és a napsugarak meleg, édes csalogatására - mindenki a természetbe vágyik, a friss levegő, a virágzó és zöldellő növények és a kellemes meleg társaságába.

3+1 ajándékötlet nőnapra

3+1 ajándékötlet nőnapra

2022. 02. 25. 10:23:47

A nemzetközi nőnap a női egyenjogúságnak és a nők emberi jogainak napja, amelyet 1917 óta minden év március 8-án tartanak meg. Ezt a napot az ENSZ is a világnapok közt tartja számon, így a legtöbb országban, mint ahogy Magyarországon is, apró kis figyelmességekkel lepik meg ilyenkor a hölgyeket. A legnépszerűbb választás ezen a napon általában a virág és a csoki, de ha valami egyedibbel szeretnél előrukkolni, adunk néhány tippet, mi lehetne egyszerű, de tartós ajándék.

5 romantikus regény, amit érdemes elolvasnod a szerelmesek hónapjában

5 romantikus regény, amit érdemes elolvasnod a szerelmesek hónapjában

2022. 02. 11. 10:07:39

A februárt - elsősorban a Valentin nap miatt - a szerelmesek hónapjának is nevezhetnék, hiszen a 14-én lévő ünnep a készüldés miatt már a hó első napjától romantikus üzemmódba kapcsolja az embereket, a jól sikerült Valentin nap hangulata pedig egészen a hó végéig feldobhatja a kedvünket, ábrándos pillanatokat eredményezhet. Ha szeretnéd, hogy a szerelem végigkísérje a napjaidat és segítsen felébredni a téli álomból, néhány jó kis romantikus könyvvel is rásegíthetsz a hangolódásra.

Már javában tart a farsangi időszak - Neked megvan már a jelmezed?

Már javában tart a farsangi időszak - Neked megvan már a jelmezed?

2022. 01. 24. 10:27:51

A farsangi időszak hossza folyamatosan változik, azonban minden évben vízkeresztkor kezdődik, azaz idén január 6-án. 2022-ben a vidám bálok, mulatságok, ünnepségek időszaka március 2-án ér véget, így bőven adódik alkalmunk az ünneplésre. A farsangi bálok elsősorban az iskolákban, óvodákban kerülnek megrendezésre, viszont vannak olyan munkahelyek, közösségek és szórakozóhelyek, melyek szintén rendeznek hasonló eseményeket, hogy a felnőttek is élvezhessék a jelmezbe bújás örömét.