Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

4+1 kerti kiegészítő, amire szükséged lesz nyáron!

A nyár az egyik legkedveltebb az évszakok közül, hiszen a csodálatos napsütés, a zöldellő és virágzó táj, a kellemes éjszakai idő tökéletes alapot adnak a közös kikapcsolódáshoz, yaraláshoz, programokhoz. Ilyenkor az emberek méginkább a szabadba vágynak, így amikor csak tehetik kimozdulnak, akinek pedig udvara, kertje is van, azok idejük többségét odakint töltik.

Ahhoz, hogy tökéletesen kiélvezhessük a nyarat a kertükben is, szükségünk lehet néhány kiegészítőre, melyek segítségével még nagyszerűbb lehet a hangulat.

Nézzük is, melyek ezek:

1. Medencék

Ha nincs lehetőségünk minden nap a strandon áztatni magunkat, egy otthoni medence kítűnő választás lehet számunkra, melyben bármikor csobbanhatunk egyet! Választhatunk egy nagyobb, családi kiszerelést, melyben kellemesen ellazulhatunk, de a gyerekeknek szerezhetünk be külön kis pancsolóterületet is akár felfújható, akár műanyag formában. Ha nincs akkora szabad területünk, hogy egy medence elférjen, akkor sem kell megijedni, hiszen egy egyszerű locsolóval is könnyedén lehűthejük magunkat. Valld be, hogy te is gondolkodtál már rajta, milyen jó lenne átszaladni alatta!

2. Függőágyak

Amennyiben van lehetőségünk két fa vagy fémtartó közé elhelyezni, esetleg egy hűvösebb helyre állványostól betenni, a függőágy fantasztikus kiegészítő lehet a nyárra. Amellett, hogy anélkül ejtőzhetnénk benne, hogy a bogarak megtámadjanak a földről, rendkívül kényelmes és hihetetlenül ellazító érzést nyújt. Te kipróbáltad már?

3. Napozóágy

Ha egy függő ágyat nem tudunk megfelelően elhelyezni vagy jobb szeretünk fix talajon feküdni, akkor egy-két napozóágyat kell beszereznünk a lazításhoz. Ha egy kényelmesebb kialakítású darabot szeretnénk, választhatunk hozzá különböző napozóágyra való párnák közül, így nem csak a tökéletes komfort érzetet érhetjük el vele, de dekorációs kiegészítőként sem utolsó.

4. Napernyő

A napernyő a nyár egyik legpraktikusabb kiegészítője, hiszen a nagy melegben óv és véd bennünket az ártó UV sugaraktól. A napernyőt nem csak a napozóágyon való pihenés során használhatjuk, letehetjük a gyerekek homokozója mellé, hogy napközben is élvezhessék a játékot, beállíthatjuk a medence mellé is, hogy a legnagyobb melegben is tudjunk pancsolni, emellett a bográcsozásnál vagy egy kerti ebédnél is jó szolgálatot tehet.

+1 Kerti lámpák

Habár a nap sokáig fent van az égen a nyári időszakban, egy idő után ígyis-úgyis besötétedik. Ha szeretnénk még odakint élvezni a kellemes nyári esték hangulatát, érdemes beszereznünk néhány kerti lámpát, melyek megvilágítják a szórakozásra szánt területet. Néhány csinos elemmel feldobhatjuk a teraszt, megvilágíthatjuk a járda melletti vagy a sütéshez, főzéshez használatos részt vagy akár a medence környékét is láthatóbbá tehetjük.

Neked megvan mindened a tökéletes nyárhoz?