Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED lámpatest , T5 , 4W , 31 cm , sorolható , meleg fehér

1.590 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: T5-4w
Szerezhető hűségpontok: 8
Cikkszám: T5-4W
Szállítási díj: 1.350 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron

LED lámpatest , T5 , 4W , 31 cm , sorolható , meleg fehér

Fénycső alakú LED lámpatest, amely a lámpatesttel egybeépítve kerül forgalomba (T5 fénycső jellegű lámpatest, T5 fénycső armatúrával)

Vonalvilágítási, bútorvilágítási, dekorációs világítási feladatokra jól felhasználható ez a LED fényforrás. A LED-ek vakító fényét az opál bura csökkenti, emellett el is rejti a fény forrásait, így kikapcsolt állapotban sem látjuk a LED chipeket. A tartozékok között találunk sorolóelemet, mellyel igény szerinti hosszúságot alakíthatunk ki. 

Könnyen szerelhető és egymással sorolható

T5 LED fénycső

A T5 LED fénycső elnevezésű termék valójában egy fénycső alakú LED fényforrás, amely az armatúrával, azaz a lámpatesttel egybeépítve kerül forgalomba. A fényt a bele szerelt LED-ek biztosítják, melyek nem cserélhetőek, de hosszú élettartamuk miatt tartós működést ígérnek!

 

IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védettMeleg fehér színhőmérséklet

 

A 2700-3200 Kelvin körüli színhőmérsékletű fényforrásokat tekintjük meleg fehérnek (WW= warm white). A hagyományos fényforrások sárgás fényéhez leginkább a meleg fehér színhőmérsékletű LED fényforrások hasonlítanak. Lakóhelyiségekben, és ezen belül is nappalikban, hálószobákban általában a meleg fehér színhőmérséklet az ajánlott.

1.590 Ft
Menny.:db