Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Száj társasjáték

9.990 Ft
7.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 4519104
Szerezhető hűségpontok: 40
Cikkszám: 4519104
Szállítási díj: 1.150 Ft
Elérhetőség: 2 db raktáron

Száj társasjáték

Ean: 3760145062062

A játék szabályai rettentő egyszerűek. Csak tartsd a füledhez a szájat, és hagyd, hogy egy szót suttogjon a füledbe. Ezt a szót kell majd a többieknek a segítségeddel kitalálnia, így te leszel a Hangutánzó. Ám nem lesz ez olyan egyszerű, mert beszélned nem szabad, csak hangok kiadásával és a fejed mozdításával utalhatsz a szóra. Ha valaki kitalálja a szót, akkor te és a kitaláló is 1 ponttal gazdagodtok.
 
A játékot még izgalmasabbá tehetitek az extra kártyákkal, amelyeken különböző utasításokat találtok. Például: Társ kártya: ebben az esetben választhatsz egy játékost, és ha ő fejti meg először a feladványt, akkor mindketten 3-3 ponttal lesztek gazdagabbak.
 
 A társasnak két féle módja van,: egy családi (8 éves kortól ajánlott) és egy parti mód (16 éves kortól ajánlott), így akkor is remek szórakozást nyújt a családnak, ha a legkisebbek is vele játszanak, de akkor is, ha a felnőttek szeretnének játszani egy kicsit. 
 
A Száj társasjáték tartalma:
  • 1 db elektronikus száj
  • 16 db kártya
  • 49 db zseton
  • Használati útmutatás
A társasjáték működéséhez 3 db AAA elem szükséges, amelyet a csomagolás tartalmaz. 
9.990 Ft
7.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Száj társasjáték

Ean: 3760145062062

A játék szabályai rettentő egyszerűek. Csak tartsd a füledhez a szájat, és hagyd, hogy egy szót suttogjon a füledbe. Ezt a szót kell majd a többieknek a segítségeddel kitalálnia, így te leszel a Hangutánzó. Ám nem lesz ez olyan egyszerű, mert beszélned nem szabad, csak hangok kiadásával és a fejed mozdításával utalhatsz a szóra. Ha valaki kitalálja a szót, akkor te és a kitaláló is 1 ponttal gazdagodtok.
 
A játékot még izgalmasabbá tehetitek az extra kártyákkal, amelyeken különböző utasításokat találtok. Például: Társ kártya: ebben az esetben választhatsz egy játékost, és ha ő fejti meg először a feladványt, akkor mindketten 3-3 ponttal lesztek gazdagabbak.
 
 A társasnak két féle módja van,: egy családi (8 éves kortól ajánlott) és egy parti mód (16 éves kortól ajánlott), így akkor is remek szórakozást nyújt a családnak, ha a legkisebbek is vele játszanak, de akkor is, ha a felnőttek szeretnének játszani egy kicsit. 
 
A Száj társasjáték tartalma:
  • 1 db elektronikus száj
  • 16 db kártya
  • 49 db zseton
  • Használati útmutatás
A társasjáték működéséhez 3 db AAA elem szükséges, amelyet a csomagolás tartalmaz. 

Ean 3760145062062
Tartalmaz 1 db elektronikus száj, 16 db kártya, 49 db zseton, 3 db AAA elem