Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babilon hamvai - Térség 6. Corey James S. A.

4.295 Ft
3.800 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 349
Szállítási díj: 1.790 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kiadó:FUMAX KFT
Oldalak száma:520
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:416 gr
ISBN:9786155514982
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2017
Sorozat:A TÉRSÉG
Fordító:Galamb Zoltán
4.295 Ft
3.800 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A HAMVAKBÓL ÚJ ÉLET FAKAD

Az Öv nemzedékek óta érlelődő forradalma kitört. Milliók haltak meg, az őrült álom vérbe borította az egész naprendszert.

A Szabad Hadiflotta - az övbéliek erőszakos csoportja - miután bénító csapást mért a Földre, kalózkodásba és totális háborúba kezd a külső bolygók térségében. Az idegenek gyűrűkapuján túli ezernyi új világ felé tartó gyarmatosító hajók könnyű prédának számítanak, és immár egyetlen szervezett hadiflotta sem maradt, amely védelmet nyújthatna nekik.

James Holden és a Rocinante legénysége mindenki másnál jobban ismeri az új katonai-politikai szervezet erősségeit és gyengeségeit. A fegyverzeti és létszámfölényben lévő lázadók ellen a meggyengült, egykori nagyhatalmak kétségbeesésükben őket kérik fel a küldetésre, amelynek célja, hogy eljussanak a kapuhálózat közepét elfoglaló Medina Állomásra.

Az újonnan kötött szövetségek azonban ugyanolyan ingatagok, akár a régiek, a hatalomért folyó küzdelem pedig még csak most kezdődött. A növekvő káosz közepette az idegenek titkaival is szembe kell nézni. A kalózflották, a zendülés és az árulás könnyen lehet, hogy csak a kisebbik gondot jelenti majd a Rocinante számára.