Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

5+1 oktató fajáték a legkisebbeknek!

Napjainkban csöppségeink egyre érdeklődőbbek és egyre nyitottabbak a világ csodáira, újdonságaira, így egyáltalán nem meglepő, hogy figyelmüket nehéz lekötni. Sok játék, csak másodpercekig foglalja le őket, utána pedig máris újat választanak maguknak, ami egyáltalán nem gond, viszont egy idő után így hajalmosak megunni őket. Ha szeretnénk, hogy játékai hosszabb távon lekössék picinyünket és használatukkal még tanuljanak, fejlődjenek is, valamint tartósak legyenek, érdemes néhány szuper kis fajátékot beszereznünk neki.

Nézzünk is meg néhány ilyet!

1. 7 az 1-ben fa készségfejlesztö hatszög

Ez a játék egy komplex fejlesztő játék a világ iránt egyre jobban érdeklődő apróságok számára! A változatos, színes és formás elemek feledhetetlen élményt nyújtanak az apró kezeknek, akik a rendszeres bogarászással egyre ügyesebbek lesznek! Minden oldalon, valamint a játék tetején is, külön foglalkoztató feladat található. Az óra, a gyöngyök és a fogaskerekek és a többi mókás feladvány játékos formában köti le a figyelmüket! 2 éves kortól ajánljuk használatát!

2. Állatos fa memória játék 24 db-os

A memóriajátékok méltán népszerűek, hiszen a leghasznosabb készségfejlesztő játékok közé tartoznak, melyek szórakoztatóan teszik próbára emlékezőképességünket. Ez a verzió már két éves kortól ajánlott, hiszen színes, részletgazdag kivitelezésének köszönhetően, könnyedén megjegyezhetők az állatminták. A darabok kiváló minőségű faanyagból készültek, így rendkívül tartósak, éveken át jó szolgálatot tehetnek nekünk!

3. Fa fejlesztő árnyékilllesztő játék 40 db-os

A különböző formák felismeréséhez az illesztős játékok mindenképp a legnagyobb segítséget nyújtják, azonban ezekből is többféle verzió elérhető. Választhatunk olyan darabot, melynél egy mélyedésbe kell beleilleszteni a megfelelő formát, vagy olyat is, amely egy kicsit becsapósabb, godolkodtatósabb verzió, mint például a minták árnyékkal való összepárosítására felhívó játék. A gyerekeknek elsőre nehéznek tűnhet a feladat, de egy kis gyakorlással felhőtlen játékélményben lesz részük és sokkal jobban fejleszti a készségeket az eredeti verziónál. Az árnyékok és a minták tökéletesen passzolnak, így már 2 éves kortól bátran alkalmazható.

4. Építőkocka 100 db-os színes

A fa építőkockák mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen amellett, hogy segítségükkel megismerhetők a különböző térformák és alakzatok, megtanulható az is, hogy milyen forma mivel illeszthető össze, emellett pedig ezerféleképpen kombinálható. Segítségükkel gyermekünk építhet akár kastélyt, házat vagy egy teljes várost is, csak a képzelete szabhat határt a lehetőségeknek. Használtatát 3 és 6 éves kor között ajánljuk!

5. Fa készségfejlesztő fűzős játék

A fűzős játékok a gyerkőcök játék általi fejlesztésének legjobb eszközei! Ezek a feladatok, nem csak a színek felismerését és megjegyzését segíti, hanem a kézügyességet is fejleszti, így egy idő után pikkpakk átfűzik a zsinórt a lyukakkal ellátott képeken! A szettben több kép is található, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt! Ez az aranyos kis játék 3 éves kortól ajánlott!

+1 Kisvakond képkereső fajáték

Egy picit bonyolultabb, azonban rendkívül szórakoztató játék sem maradhat ki a sorból. A Kisvakond képkeresős játékához alaposan meg kell figyelni a sorok elején található színes képeket, majd a sor további 5 üres mezőjébe be kell illeszteni azokat a képrészleteket, melyek a képen is láthatók. A gyerekek megfigyelőképessége és logikája is remekül fejlődik a játék során. Ez a készségfejlesztő játék 3 éves kortól ajánlott!

Neked melyik tetszik a legjobban?