Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3+3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

3+3 tökéletes ajándékötlet óvodai és általános iskolai ballagásokra!

Habár a középiskolai ballagásokon már túl vagyunk, még az óvodai ballagások tartanak és az általános iskolai ballagások csak most következnek! No de mivel is lephetjük meg az általános iskolába készülő és az azt éppen elhagyó gyerekeket? Vegyük sorra!

Ajándékötletek óvodásoknak:

1. Iskolatáska

Ez az egyik legjobb ajándékötlet, hiszen az első táska amelyet gyermekünk, unokánk vagy rokonunk vihet magával a suliba igencsak emlékezetes marad számára, emellett pedig még hasznos is. Az iskolatáskák gyártói folyamatosan figyelik a célközönségüket, így mindig találhatunk olyan táskát, amelyen a legnépszerűbb mesék, állatok vagy egyéb karakterek szerepelnek. Ha ismerjük az ajándékozott kedvenceit, akkor kiválaszthatjuk a számára tökéletes darabot!

2. Tolltartók és tornazsákok

Ezek az eszközök szintén fontos kellékei az iskolai életnek, így praktikus ajánékok lehetnek. A legtöbb gyártó az iskolatáskához passzoló mintákban készít tolltartókat és tornazsákokat is, így ha valaki táskát ajándékoz, akkor akár annak párjait is választhatjuk, de valami teljesen egyedi darabbal is előrukkolhatunk!

3. Játékok

Ha az első két ötletet már valaki lestoppolta, akkor sem kell bánkódnunk, hiszen valamilyen játékkal bármikor belophatjuk magunkat a gyerekek szívébe. Ilyenkor persze érdemes egyeztetni a szülőkkel (ha nem mi vagyunk azok), hogy mely játékok vannak már meg a gyermeknek, mik a nagy kedvencek mostanában, mire vágyik. Ha a témával megvagyunk, akkor számos plüss, műanyag vagy fa verzió közül válogathatunk, emellett pedig nem szabad megfeledkeznünk a társasjátékokról, kártyajátékokról, puzzle-ökről sem!

Ajándékötletek általános iskolásoknak:

1. Órák

Azok, akik középiskolába készülnek már lassan, de biztosan a felnőtt léthez közelednek, így eszerint is kell kezelnünk őket, valamint ez alapján érdemes ajándékot is választanunk. Egy csinos óra mindenképp jó választás lehet fiúknak és lányoknak is, hiszen amellett, hogy elegáns és hasznos darab, felnőttebnek érezhetik magukat tőle.

2. Számítógépes cuccok

A számítógép használata mára a mindennapok részévé vált, aminek persze meg vannak a maga hátrányai is, de nem szabad megfeledkeznünk az előnyökről sem. A legtöbb munkához már szükség van ezekre az eszközökre és sok esetben a tanulmányokat is segítik. A különböző számítógépes kiegészítők ajándékozásával így támogathatjuk a középiskolai diákévek zökkenőmentes elvégzését is, a kikapcsolódási lehetőségek mellett.

3. Könyvek

Akár hisszük, akár nem, ma is sok gyermek van, aki szeret olvasni, ez az egyik kedvenc kikapcsolódása. Persze nem várhatjuk el, hogy a Vörös és fekete vagy a Tartuffe, úgy lekösse őket, ahogy a korábbi közönségeiket, viszont rengeteg ifjúsági regény van, amely az ő érdeklődési köreiknek szól és amelynek ajándék formájában nagyon örülnének. Érdemes így hát ezek közül választanunk, vehetünk valamit akár a kedvenc írójától vagy a stílusához közel álló még ismeretlen könnyvel is meglephetjük.

Te melyik ajándékra voksolsz?